WELKOMNa jarenlang met mijn neus in de schoonheidsbranche te hebben gewerkt, heb ik een hoop geleerd. Een schoonheidsinstituut is zo veel meer. Zo veel meer dan alleen behandelen.

De juiste behandelingen en combinaties om tot een resultaat te komen,de juiste merken, de juiste technieken, juiste adviezen, juiste visie en nog belangrijker; een eenduidige integrale visie. Reborn Skin Institute is een volwaardige kliniek waar voor elke cosmetische wens een juiste oplossing is.

We hebben ons gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een huidverbeterend/huidverjongend effect hebben. Ieder mens heeft een uniek gezicht.  Niet alleen hoe mensen er uit zien maar ook hoe ze gebouwd zijn en wat ze hebben meegemaakt.

Wij kijken graag naar gezichten, ze zijn zo sprekend. Het gezicht is net alsof je een boek leest. Elke huid heeft een geschiedenis, en dat is iets wat vaak wordt vergeten. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u, uw wensen, uw huid.


“Het allerbelangrijkst is de tijd te nemen, de tijd nemen om naar het gezicht te kijken, de tijd nemen om de behandelingen te bespreken, wat de mogelijkheden zijn en dat doel bereiken op een zo natuurlijk mogelijk manier.”

.


Onze passie ligt in natuurlijke huidverbetering. En als er iets moet worden verfraaid, en de natuur een handje geholpen moet worden. Dan is die mogelijkheid er ook. Waar het aller belangerijkst is ;  proberen af te leiden wat de oorspronkelijke gelaatstrekken waren zodat die terug kunnen worden gebracht. Maar ook hierbij geld is eerst de gezondheid van je huid weer in goede staat brengen .En daar begint ons werk!

En na al de jaren hebben wij de juiste technieken ,merken, behandelingen kunnen samenstellen. Met alleen het beste op beautygebied. En wat nog belangerijker is, is dat behandelen een coaching is! Tot de beste resultaten draait alles om het coachen van een client en kunnen zien wat een huid nodig heeft.

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen op het gebied van huidverbetering,  De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste. Persoonlijk aandacht en eerlijk advies staan bij ons voorop. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij ‘Reborn Skin Institute’
UW VOORDELEN


DESKUNDIGHEID

Reborn Skin Institute beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van huidverzorging, onderhoud en verbetering.


BETROKKEN

Iedereen is verschillend. Zo ook ieders huidtype. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke en betrokken aanpak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


KLANTGERICHT

Uw wensen, doelstellingen en ambities op het gebied van huidverzorging- en verbetering staan bij ons centraal en vormen de kern van onze organisatie.


BETAALBAAR

Kenmerkend voor onze organisatie is naast de hoge kwaliteit en klanttevredenheid ook vooral de betaalbaarheid van onze tarieven.


ACTIES

Als lid van Reborn Skin Institute kunt u regelmatig gebruik maken van diverse aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor uw huid. Profiteer direct!


TOTAALOPLOSSING

Reborn Skin Institute biedt een alomvattend scala aan behandelingen op het gebied van huidverzorging- en verbetering. Alles onder 1 dak!

MISSIE & VISIEReborn Skin Institute is opgericht met als doel mensen op een betrokken en klantgerichte wijze te voorzien van een totaalpakket op het gebied van huidverzorging- en verbetering.


Missie
De missie is gebaseerd op kernwaarden als betrokkenheid, transparantie en deskundigheid. Hierbij wordt samen met de klant een gestructureerde en effectieve aanpak gehanteerd met als doel in uw behoeften te voorzien. Vanaf het moment dat u kiest voor Reborn Skin Institute kiest u ook voor een hoge mate van betrokkenheid. Samen met u wordt er met u meegedacht in de aanloop naar de realisatie van uw doelstellingen op het gebied van uw huid.


Visie
Voortdurend zij wij zoek naar nieuwe kansen en methodieken om mijn dienstverlening te optimaliseren door gebruik te maken van de meest geavanceerd behandeltechnieken en tools om hiermee onze klanten zo effectief mogelijk te kunnen ondersteunen en voorzien van de hoogste kwaliteit. Dankzij een betrokken en transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Door een effectief en eenduidig gefaseerd behandelproces heeft u een helder beeld van de stappen die moeten worden genomen in aanloop naar de realisatie van uw wensen.


NEEM CONTACT OPAls klant Reborn Skin Institute vind u het belangrijk dat u de juiste begeleiding & support krijgt bij het realiseren en onderhouden van uw huid. Wellicht heeft u een vraag wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag aan de juiste informatie over de diverse behandelingen en deskundige adviezen.

Door te kiezen voor Reborn Skin Institute kiest u voor klantgerichtheid. Uw wensen, doelstellingen en ambities worden uitgebreid meegenomen bij het genereren van de gewenste behandeloplossing zodat deze optimale aansluiting vindt met uw huidwensen. Samen met een eenduidige werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Transparantie en klantgericht zijn kenmerkend voor Reborn Skin Institute en vormen de basis voor een hoge kwaliteit en tevreden klanten. Dus bent u op zoek naar een professioneel schoonheidsinstituut met jarenlange kennis en ervaring? Een schoonheidsinstituut dat staat voor kwaliteit, betrokkenheid en deskundigheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Volg ons op Facebook


Volg ons op Linkedin


Volg ons op Instagram