Alles is erop gericht om u tot ontspanning te brengen. De basis van de massage wordt gegeven vanuit een klassieke ontspanningsmassage. Aan bod komen, effleurages, knedingen en intuïtief met warmte, aandacht, respect en gevoel! Hierdoor ontstaat een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die heerlijk en ontspannend is om te ondergaan. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een warme of koude massageolie wordt gebruikt. Naar keuze worden voeten, benen, rug, armen, nek tot aan het gezicht toe gemasseerd. Een gehele lichaamsmassage is uiteraard ook mogelijk.

Een relax massage is geschikt voor iedereen:

Bijvoorbeeld als cadeautje voor uzelf
Na, of tijdens een drukke werkweek
Als u zich vermoeid en uitgeblust voelt
Als je even heerlijk wil ontspannen en uw gedachten even ” op nul ” wil zetten
Als u last heeft van verkrampte of pijnlijke spieren
Als u (weer) in contact met uzelf wil komen

Het effect van een relax massage:

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels
Voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren
Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht
Een ontspanningsmassage werkt zowel geestelijk als lichamelijk preventief voor het behoud van een goede gezondheid

Een volledige relax massage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Ook zult u merken dat u met een ontspannen lichaam, geestelijk ook gemakkelijker tot rust komt zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Meer weten?

U kunt ons ook telefonisch bereiken op weekdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij staan u graag te woord bij het antwoorden van uw vragen en te informeren over onze professionele behandelingen. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via e-mail op info@rebornskininstitute.nl of stuur ons een bericht via de contactpagina.

november 2019
ma di wo do vr za zo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301