Behandelingen

Gezicht

Bij Reborn Skin Institute in Eindhoven voeren we specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes beschikken over veel kennis en ervaring betreft de huid en beheren vele specialisaties. Al onze behandelingen en producten hebben een duidelijk effectief huidverbeterend en huidverjongend effect.
Manicure

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Met een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels verzorgd en zien ze er weer uit om door een ringetje te halen. Voor de perfecte finish van je nagels kies je uit een van de talloze kleuren lak!

Pedicure

Onze pedicure weet alles over de voeten van mensen. Zij weet niet alleen hoe de voeten het beste schoon en gezond gehouden kunnen worden, maar ook hoe bepaalde voetproblemen behandeld moeten worden. Ook kan de pedicure voetproblemen voorkomen door advies te geven over het verzorgen van de voeten.

Harsen

Harsen of ontharen is een tijdelijke effectieve manier voor het verwijderen van ongewenste haren op het lichaam. Het resultaat blijft ongeveer 3 tot 6 weken. Harsen is een snelle en effectieve manier van haar verwijderen. Wat betreft de pijn is het voor de meeste mensen over het algemeen goed te verdragen.

Visagie

De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt alles wat wij ontwikkelen een aanvulling op huidverzorging. Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

Massage

Een maandelijkse massage bevordert een goede balans tussen lichaam en geest ? Reborn Skin Institute biedt een uitgebreid scala aan massages. Laat alle stress varen, ervaar een compleet gevoel van welzijn en stap met vernieuwde energie naar buiten. Reborn Skin Institute hanteert diverse resultaatgerichte massagebehandelingen voor uw lichaam elk voor aan ander doel.

Wimperextensions

Prachtige, sprekende ogen op elk moment van de dag! Dit kan met wimperextensions. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Wimperextensions zijn een ideale uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor de dagelijkse make-up sessies.

Permanente Make-up

Permanent Make-up zorgt voor een heel natuurlijke uitstraling. Ook zonder aanvullende make-up ziet het gezicht er onder alle omstandigheden mooi en verzorgd uit. Permanent Make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die, moeite heeft met het opmaken, geen volle wenkbrauwen meer heeft door overmatig epileren of er altijd perfect uit wil zien.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je niets hoeft te missen! Je ontvangt dan het laatste nieuws op het gebied van huidverzorging en blijf je op de hoogte van onze aantrekkelijke kortingsacties!

“Het allerbelangrijkst is de tijd te nemen, de tijd nemen om naar het gezicht te kijken, de tijd nemen om de behandelingen te bespreken, wat de mogelijkheden zijn en dat doel bereiken op een zo natuurlijk mogelijk manier.”

Nieuws & Tips

Partners