Herfstbehandelingen

Hij is nu toch écht officieel begonnen: de herfst. Dit betekent kou, wind, regen en donkere korte dagen. Soms denk ik dat de herfst zelfs meer een “nieuw begin” gevoel is dan januari. En hoewel de herfst mijn favoriete seizoen is , ziet je huid minder uit naar koudere temperaturen. Maar daar kun je iets tegen doen! Door koude(re) temperaturen kan je bloedcirculatie wat achteruit gaan, waardoor je huid er wat lustelozer eruit kan zien en minder kleur heeft. Hieronder volgen enkele tips om je dit seizoen verfrist en mooi te voelen. Hoewel de zomer meestal goede tijden betekent, eisen zon, lol en hitte een zware tol op onze huid en lichaam. We hebben een beetje herfstvernieuwing nodig!! Het najaar is het perfecte moment om te peelen! De herfst is een overgangsperiode, we gaan van warm naar koud en onze huid wordt snel wat droger. Omdat blootstelling aan de zon beperkt is, is het een goed moment om te peelen. Vergeet niet dat na een zomer onze huid waarschijnlijk veel schade heeft opgelopen. Dus peeling seizoen is officieel geopend!!Er zijn een tal van peelingen mogelijk.  Mijn oldtime favoriet zijn de kruidenpeelingen van Schrammek.

Natuurlijk mooi met de GREEN Peel kruidenpeeling van Dr. Med. Christine Schrammek.

Deze behandeling bevat een mix van zuivere natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Het doel van deze behandelingen en specifieke producten is het creëren van een gezonde huid en het vinden van een oplossing voor talrijke huidproblemen zoals de onzuivere huid, pigmentaties, zonbeschadiging, couperose, acne of anti-aging.Deze behandeling geeft een intensieve booster aan de huid, onder andere door de celvernieuwing en collageenvorming van de huid van binnen uit te stimuleren, de microcirculatie te bevorderen en de opname van de huid te verhogen. Door middel van een speciale kruidencombinatie wordt de huid gestimuleerd om de celdeling te versnellen en hierbij huidverbetering te bevorderen, zonder de beschermlaag van de huid aan te tasten. Dit maakt deze behandeling geschikt om het hele jaar te kunnen ondergaan.

Welke behandeling past bij jouw huid? We zetten ze op een rij!

*GREEN PEEL® Fresh Up (zonder vervelling) is geschikt bij: pigmentstoringen, vermoeide, vale huid en bij algemene ontevredenheid van de huid.

*GREEN PEEL® Energy (zonder vervelling) is geschikt bij: leeftijd gerelateerde huidcondities, onzuiverheden, vale huid, littekens en pigmentstoringen**.

*GREEN PEEL® Classic (met vervelling) is geschikt bij: vergrote poriën, onzuivere huid, littekens, vroegtijdige rimpelvorming, zonbeschadigde huid, hyperpigmentatie, striemen en verslapte huid.

(**meerdere behandelingen nodig en in combinatie met Mela White producten)

Langauge switcher »