Environ Ionzyme DF

Environ Ionzyme DF behandelingen zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het is het groot en goed bewaard geheim waardoor Environ gezichtsbehandelingen echt prachtige resultaten geven. Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is cruciaal voor huidverbetering. De huid heeft namelijk een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van vitaminen belemmert.Dit bijzondere systeem overwint deze weerstand en verbetert de opname van vitaminen, dankzij de combinatie van twee hightech systemen: laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese. We leggen het uit.

Geluidsgolven en pulserende stroom

Laag frequentie sonoforese gebruikt geluidsgolven om vitaminen door de huid te transporteren. Bij intermitterende iontoforese wordt gebruik gemaakt van een gepulseerde elektrische stroom om het indringen van de vitaminen in de cellen te verbeteren. Nog simpeler gesteld: de sonoforese zet de deuren naar de cellen open, en de iontoforese zorgt ervoor dat de stoffen door de deur gaan en op hun bestemming aankomen.

Meest effectieve methode om een gezichtsbehandeling tot een succes te maken

De geluidsgolven van de sonoforese hebben dezelfde frequentie als het geluid van dolfijnen en wekken trillingen op die overgebracht worden in de huid. Deze trillingen veroorzaken openingen in de bovenste huidlaag en openen de cellen. We zouden eenvoudig kunnen stellen dat ‘ramen en deuren’ van de huid geopend worden. De lagere geluidsfrequentie (geluidsgolven van 22 kHz) is tot duizend keer effectiever dan de conventionele ultrasound (geluidsgolven van 1.1MHz). Geluidsgolven openen de ‘ramen en deuren’ van de huid, waardoor werkbare stoffen beter worden opgenomen.

Werkzame ingrediënten worden in kleinere deeltjes gesplitst

De gepulseerde stroom van de iontoforese helpt om de werkzame ingrediënten te splitsen in kleinere deeltjes en duwt de actieve deeltjes tot diep in de levende huidcellen, waar ze uiteindelijk wijzigingen in de cellen teweeg kunnen brengen. Met conventionele iontoforese gebeuren de veranderingen veel langzamer, terwijl met het Ionzyme DF apparaat  al na twee of drie behandelingen zichtbare resultaten zijn. De huid ziet er stralend uit en voelt veel prettiger aan.

Environ is koploper op dit gebied

Environ is de pionier zowel in het gebruik van lage frequentie sonoforese als in het combineren van beide methodes in één behandeling. De combinatie van deze twee methodes samen met de speciale Environ behandelingsserums en -gels, geven spectaculaire resultaten. Deze serums bevatten hoge doseringen vitaminen A en C en groeifactoren; ingrediënten die essentieel zijn voor een gezonde en jeugdige huid.

Pijnloos, ontspannend en comfortabel

Ionzyme DF behandelingen zijn volledig pijnloos, ontspannend, comfortabel, maar… zeer doeltreffend! Wij durven rustig te stellen dat twintig minuten met de Ionzyme Df staat gelijk aan vele uren intensieve massage.

Voor welke huidcondities is deze behandeling geschikt?

De Ionzyme DF behandelingen bieden effectieve resultaten bij de behandeling van puistjes, littekens ten gevolge van puistjes of waterpokken, rosacea, couperose, droge en gevoelige huid, pigmentvlekken, littekenweefsel, rimpels, fijne lijntjes, door zon beschadigde huid, striemen en sinaasappelhuid. De behandeling kan op het gezicht, hals en decolleté uitgevoerd worden en helpt bij het verfijnen van de poriën, het verbeteren van de hydratatie, het egaliseren en verhelderen van de teint, het verstevigen van de huid, het minder zichtbaar maken van lijntjes en rimpels en het reduceren van roodheid. Kortom, de huid wordt gezonder en stralender. Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen die focust op een specifieke huidconditie of -zone, zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen, verslapte hals.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor optimale resultaten wordt een reeks van tenminste zes behandelingen aanbevolen. Echter, afhankelijk van de leeftijd en de te behandelen huidconditie, kunnen soms meer behandelingen geadviseerd worden. De intensieve, plaatselijke behandelingen worden bij voorkeur twee maal per week of wekelijks uitgevoerd. Onderhoudsbehandelingen voor het hele gelaat, hals en decolleté worden om de 4 weken aanbevolen. Iedere huid is anders en daarom analyseert de schoonheidsspecialiste de huid grondig voor elke kuur, zodat ze een gepersonaliseerd behandelingsplan met het Ionzyme DF apparaat kan opstellen om optimale resultaten te verkrijgen.

Combinatie met Environ producten voor een optimaal resultaat

Het gebruik van de Environ huidverzorgingsproducten thuis is van essentieel belang, ter ondersteuning van de behandelingen. Gebruik je geen vitamineproducten thuis, dan kunnen niet voldoende hoge doseringen vitamine A gebruikt worden tijdens de Ionzyme DF behandeling. Het is belangrijk dat je huid gewend raakt aan de doseringen, voor optimaal effect. Voor een nog betere behandeling, kan Cosmetische Needling (Gold Roll CIT) worden gebruikt om de doeltreffendheid van de Environ huidverzorgingsproducten te verhogen, waardoor de opname van de vitaminen in de actieve lagen van de huid drastisch verhoogt. ‘Micro-naaldjes’ doorprikken de hoornlaag van de opperhuid. Deze huidlaag vormt de belangrijkste belemmering voor het indringen van de werkzame bestanddelen. Ingrediënten dringen ongeveer 10.000 keer dieper in de huid dan wanneer de producten gewoon op de huid aangebracht worden. Hoe hoger de doseringen van vitamine A en C, die in de onderste lagen van de opperhuid kunnen indringen, hoe meer collageen kan worden gemaakt. Je kunt deze needling thuis gebruiken en meenemen naar onze  schoonheidsspecialiste om hem in combinatie van de Ionzyme te laten gebruiken. Wil jij weten welkee Environ behandelingen je kunt ondergaan? Neem dan eens een kijkje op onze website en misschien tot snel!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.