De perfecte wenkbrauw die past bij uw gezicht!

Bij de brow treatments zijn een aantal verschillende mogelijkheden, Epileren/harsen, Shapen, Verven en treading.

Maar wat is dat precies, wenkbrauwstyling? Het is in ieder geval meer dan epileren. Het is zoeken naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Hierbij werken we niet met sjablonen, omdat ieder mens en gezicht uniek is. Onze wenkbrauwen zijn dus altijd op maat gemaakt.

WAXEN OF THREADEN?

Wenkbrauwstyling doen we met behulp van draad of een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het bijna pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes. . Alleen de techniek is dus anders. Wil je liever alleen met pincet worden geëpileerd, omdat je de vorm niet té strak wilt? Vertel dit gewoon aan onze specialist.

STRAK MET WENKBRAUWVERF?

Met verf kun je de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van specials verf of basis van henna. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Brow Rehab?

Overplukte wenkbrauwen, uitgeschoten, geen idee wat er bij je gezichtsvorm paste. Dit zijn een aantal aanleidingen voor een Brow Rehab behandeling. Voor een Brow Rehab behandeling is het in de aller eerste plaats heel belangrijk om minimaal 4 weken voor de behandeling niets aan de wenkbrauwen te doen! Niet plukken en niet verven!

Voorafgaan nemen we een aantal vragen door. Dan worden de wensen voor de wenkbrauwen besproken. Er wordt goed gekeken of er haarzakjes te zien zijn om te bekijken wat er mogelijk is. Na jaren van overplukken is het mogelijk dat de haarzaak volledig is vernietigd en teruggroeien niet meer mogelijk is. De vorm wordt door middel van het meten getekent. Omdat het een Brow Rehab behandeling is zal deze niet strak aan de bestaande vorm aansluiten.

november 2019
ma di wo do vr za zo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

We hopen immers op haartjes die nog moeten doorkomen. Samen wordt besproken of we gebruik gaan maken van verf of van henna. Deze wordt dan wat buiten de huidige vorm, maar binnen de getekende vorm aangezet.Als de verf/henna aan het inwerken is worden ondertussen de haartjes die buiten de vorm vallen verwijderd door middel harsen en epileren. De wenkbrauwen worden indien nodig mooi geknipt waardoor de wenkbrauwen er netter, strakker en voller uitzien.

Na de behandeling krijgt u een heerlijke Aloe Vera creme op de behandelde gebieden voor optimale verzorging, verkoeling en het afweren van bactieren van buitenaf. Een vervolg afspraak na 2-4 weken. Dan hebben de haartjes de kans om te groeien. De haarcyclus is voor elke haar natuurlijk anders.