Waarom u een gezichtsmasker zou moeten hebben in uw huidverzorgingsroutine

Heb je erover nagedacht hoeveel plezier je kunt hebben met een gezichtsmasker? Gezichtsmaskers zijn supergemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ze kunnen een aantal geweldige huidvoordelen bieden, zoals polijsten, ophelderen, aanscherpen, verhelderen en hydrateren. Je kunt ze gebruiken als een snelle oplossing of als een intensieve behandeling. Ze kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van een professionele gezichtsbehandeling om uw huid dat beetje extra te geven dat het verdient.

Multifunctioneel gezichtsmasker!

In ons druk leven is het ook geweldig dat een product multi-functionele voordelen biedt, zodat u uw eigen huidverzorgingsroutine kunt aanpassen aan uw specifieke huidbehoeften.

Een van mijn favorieten is het Skin Essentia Hydrating Clay Masque,omdat het verschillende voordelen biedt,afhankelijk van hoe u het in uw huidverzorgingsroutine gebruikt. Dit masker helpt bij het verfijnen van de huidtextuur terwijl het overtollige olien van het huidoppervlak absobeert. Het helpt ook om het uiterlijk van uw huid te verbeteren. En omdat het vitamine E bevat, heeft het ook hydratatievoordelen.

U kunt dit Hydrating Clay MAsque op 3 verschillende manieren gebruiken: Voor micro-exfoliatie, als 20 minuten masker en als nachtverzorging voor een hydratatieboost.

Ook een masker waar ik een enorme fan van ben is het Guinot Masque Eclat Lifting, een quick fix..
Waar je de meeste producten langere tijd moet gebruiken om resultaat te boeken gaat Guinot voor de snelle oplossing. Hun vliesmasker (een dun masker, gedrenkt in het product dat zijn werk gaat doen op je huid) leg je 10 minuten op je gezicht waarna je direct resultaat ziet. Een mix van gehydrolyseerd collageen, biopeptides en Alaria exculenta-extract, die een soort mega-boost aan je huid geven. Hert masker zorgt voor een beschermend en liftend laagje over je huid, verzacht de gelaatstrekken en geeft de huid haar naturlijke glans terug!Breng het masker aan, 10 minuten wachten en relaxen terwijl het masker zijn werk doet. Daarna verwijder je het masker voorzichtig, het product wat op de huid is achtergebleven masseren we voorzichtig in. Een zichtbare mooi huid die een flinke oppepper heeft gehad, fijne lijntjes lijken minder diep, huid ziet er zachter uit en stralender. Een goede start van een mooie avond uit, waarbij je er op je allermooist voor de dag wil komen…..

Maskeer je huid naar een mooie huid!

Langauge switcher »